seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСТРАНИЦИ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА СЕ ПОЗИЦИОНИРАТЕ НА ПЪРВО МЯСТО В ТЪРСАЧКИТЕ

От 2006 г. SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД позиционира многобройни уебстраници на първи места в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД повишава онлайн сделките им. Ако желаете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да позиционира вашия уебсайт на водещи места в Google, значи сте на правилното място!

През изминалата година с пазарната си капитализация от над $ 600 млрд. Google съумя да измести Apple от челното място в класацията на най-рентабилните дружества в света. И осъзнавате ли защо? С помощта на Adwords! За 2017 г. 86% от приходите на Google или $79 400 000 000 идват от уебсайтовете в AdWords. Това са вашите разходи и инвестициите на всички малки и големи дружества, които не само плащат на Google, но и добиват потребители от това.

Какво включва SEO оптимизацията?

По какъв начин уебсайтовете се показват на първо място? Страхотната новина е, че създаден е доказан модел – SEO оптимизацията. Той е полезен за всеки уебсайт, ще заработи и за вашия уебсайт. Този модел е seo оптимизацията.

За да класира вашият сайт на първа позиция, търсачката трябва да разпознае в страницата ключовите думи, по които клиентите ви издирват. Тези думи се налага да са в съдържанието, в URL-адреса, в тайтъла, в дескрипшъна и в названието на снимките. Не само това Google има нужда да види на уебсайта ви голямо, важно и често освежавано съдържание, както и линкове към съдържанието от многобройни използвани страници. Сайтът ви задължително трябва да работи с правилна структура, sitemap, micro data, robots.txt, ssl сертификат и т.н. Общо казано трябва да работите спрямо всички 252 метода, описани от колектива на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в четивото На първо място в Google.

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

Но защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?

Онлайн продажбите са от изключително значение за всяка компания! За изминалата година 1 100 000 българи са купували стоки онлайн, а закупените стоки за последните 4 години са драстично повече – с 230%! И тези стойности ще продължават да се повишават докато застигнат до данните в Съединените Щати, където един от всеки осем щатски долара е похарчен за покупки онлайн!

Но дори и да не търгувате онлайн, Google маркетингът е належащ за вашето реноме – 72% от потребителите правят проверка онлайн преди да пристъпят към покупка, дори и тя да е от определен магазин.

Вашите потенциални клиенти със сигурност отделят много време във Facebook, затова ангажирайте и този канал за реклама. Но водещото преимущество на seo оптимизацията е, че когато посетителят ви потърси в Google, той вече е разбрал необходимостта от продукта и иска да открие от кого да го вземе – от вас или от вашите конкуренти.

Ние се стремим да доведем този потенциален потребител директно на вашата уебстраница! Няма значение дали продавате продукти или услуги, няма значение дали организацията ви е малка или голяма!

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

За какво ви е необходима SEO оптимизация?

AdWords е най-успешният бизнес на света! Но все пак едва 15% от клиентите в Google са към AdWords резултатите. Другите 85% от потребителите според Zero Limit Web са върху органичните страници.

Ако си мислите: Супер, значи спираме да си плащаме на Google – не го правете! Щом уебстраницата ви не излиза измежду първите три – трябва да не спирате да употребявате Adwords! Нещата се случват така, защото 84% от клиентите влизат в водещите 3 линка в търсачките, а около 1% – върху уебсайтовете на страниците след водещата. Сега вече имате идея къде можете да прикриете труп – на втора страница в SERP! Вашата страница някъде там ли се намира?

Какво можем да постигнем с SEO оптимизацията?

Ползваме идеите от 2006-та година и с тяхно съдействие сме класирали многобройни страници на първи места в органичните, неплатени резултати на Google.

С наша помощ фирмите са намалили голяма част от месечните такси за AdWords, укрепили са търговията си в пъти и са спечелили голям брой нови купувачи! Вярваме, че професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще успеят да го направят и за вашия страница!

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

Какво сме постигнали до момента с помощта SEO оптимизация

Google ни съветва да не даваме гаранция за първо място. Затова ние професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД смеем да заявим, че няма уебсайтове, по които да сме работили 6 месеца и които да не се появяват на първи позиции в Google.

Как заставаш на чело? Когато всички други застанат след теб! Вашата страница ще се класира пред всички останали когато има добра SEO стратегия, най-качествените входящи линкове, най-добре подредената структура, страниците с най-адекватно съдържание, най-добре подбраните ключови думи и най-регулярно ъпдейтваното съдържание. Това не е мистерия, а абсолютно възможна работа, която експертите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД имаме възможността да свършим и за вас!

Понякога уебстраницата ви може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато една уебстраница е на първи позиции в Google, там влизат голям брой потребители, макар и това да не значи задължително и до по-голям брой сделки. Затова може да стане ясно, че не само вашият сайт има нужда от SEO оптимизация, но и вашият бизнес модел също има нужда от промяна – например да промените описанието на стоките, цените, обслужването или целия user experience. За всичко това SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също може да ви даде решение.

Това е чудесно, но знаете ли, че само докато гледахте нашата статия за SEO оптимизация, в Google са проведени над 25 милиона проверки и са индексирани над 21 000 нововъведени уебстраници. Вашите конкуренти не спят! Не спете и вие!

Ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-големите оптимисти за това, че и вашият уебсайт ще може да излиза на първи позиции в Google.

Всеки проект е неповторим и същото важи за всяка уебстраница! Поради тази причина и вашата уебстраница се нуждае от уникална SEO оптимизация и график, изготвена според бизнеса ви!

Обадете се още днес на екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Пишете ни на номер 0884 725 333 за безплатна консултация за вашата SEO оптимизация и ще открием решение за класирането и на вашия уебсайт на първо място в Google с помощта на SEO оптимизация!

Доверете се на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСТРАНИЦИ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА СЕ ПОЗИЦИОНИРАТЕ НА ПЪРВО МЯСТО В ТЪРСАЧКИТЕ
Какво включва SEO оптимизацията?
Но защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?
За какво ви е необходима SEO оптимизация?
Какво можем да постигнем с SEO оптимизацията?
Какво сме постигнали до момента с помощта SEO оптимизация
Понякога уебстраницата ви може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Leave a Comment