Разновидности интериорни бои и характерните им свойства

Разновидности интериорни бои и характерните им свойства

В подбора на интериорни бои и изграждането на цялостна концепция, преди всичко е нужно детайлно да разучите предлагането и какви по-точно интериорни бои се продават . Какви да бъдат пространствата ви, дали огледални с метални отражения, да бъдат сатенено изящни, игриви ярки пастели или пък пресъздаващи венецианска мазилка, главна роля имат интериорните бои. Направете си идея кой вид стени желаете . Вътрешният дизайн е композиция от творчеството цел направа на добри условия за живот. Също както хората се развиват , узряват и променят така и стаите , които обитават изпитват необходимост все от нещо ободрително, в крак с модните тенденции. Първоначалният ход в ремонтната дейност на дома е намирането на нов тон интериорни бои за повърхностите . Безспорно може да бъде не само най- видоизменящия фактор , а и основната съставка за осъществяване на обновен интериорен дизайн. Значително важно е да сте информирани , че освен страхотните производителни идеи и професионалното осъществяване на плана от огромна значимост е и марката на боите . Capbg от пет години зарежда българския пазар италиански стоки за боядисване , с утвърдено име и качество. Боите им можете да потърсите във всички вериги строителни магазини в България , а през последните две години търговските им обмени се повишават двойно. Фирмата производител е способна да ни снабди огромен асортимент за всеки вид стена .

Преди да започнем с поставянето на интериорни бои

Преди да пристъпим към намазването на селектирания вид боя препоръчваме да направите грундиране. По този начин постигате върху стената напълно гладка основа за действие като изравнява грапавите и хлътнали части. Изразходва равна поглъщаемост и по-удобно и икономично разнасяне на интериорна боя. Грундирането пречи на водата да достига до в основата, точно поради тези обстоятелства играе от първостепенна важност за укрепителната сила на стените. Важно е освен визуална наслада , ремонтите ни да ни осигуряват безопасна среда . Грунда се намазва по цялата плоскост . За изсъхване се изчакват два – три часа. Можем да преминем към намазването на интериорни бои, когато основата е устойчива на надраскване .

 интериорни бои 1
интериорни бои

Нововъведението в боите Енканто

Категорична тенденция в интериорните бои в Италия е Енканто. Изобретена на водна основа и с сменящи се от светлината нюанси . Използва се в множество сгради , заради ефектът от кадифе, който придава . Тези бои са последен писък в модата на интериорни бои, точно сега налагаща се на българския пазар.

Колко слоя боя са ни необходими ?

Във всеки случай не е възможно постигането на плътен цвят с еднократно намазване на боята. Много често е нужно поне още едно или две нанасяния за постигане на желания краен ефект. За по-тъмните тонове два пъти могат да бъдат предостатъчни, а за светлите три-четири. В случай че планът за дизайна е личен, вие сте точно тези които идеално усещат как биха изглеждали добре слоевете материал.

Невероятни интериорни бои 2
Невероятни интериорни бои

Декоративни бои

Класика в жанра са си декоративните асортименти на интериорни бои. С ефект на сияещ металик смесен с фин кварцов пясък става не само във фон, а и в уникален орнамент на интериора на всеки дом. Характеризира се с висока здравина , дължима на пречупващите си частици. Консистенцията на боята я кара да бъде добра за шлайфане и полиране. Перленият блясък стои много-добре в комбинация с интериорни орнаменти в златно и сребристо .

Да пристъпим към действие. Начини на работа

В случай че спрете своя избор на четка за нанасянето на интериорни бои, е задължително да се застраховате от опасността от зацапване . Поставянето на материал трябва да започва отгоре . Покрийте с найлон тавана и пода, за да не попадне никъде нежелана боя . Пистолетът разбира се е много комфортен за работа вариант , най-много използван във вътрешния вид на стари постройки . Разнася багрилното вещество равномерно , което осигурява малък разход на материал . Изисква цялостно закриване на повърхностите , ето защо не ви съветваме да се използва за реновиране на нови къщи и офиси .

Вижте нашите интериорни бои 3
Вижте нашите интериорни бои

Миещи бои

Нова сходна боя , която ще намерите в Capbg са миещите продукти. Страхотна покривателна способност и интензивно изсушаване я превръщат в съвместима за машинна или ръчна техника на боядисване. Придава задушевна обстановка и придава последен щрих на вида . Продуктът е подходящ за съчетание с всички възможни основи и страхотна за комбинация с други базови бои , което може да направи обстановката разнообразна .

Какво още в Capbg

Не се замисляйте дали да хвърлите едно око на стоките на Capbg за външни бои за плоскости, които са способни да финализират общата картина за вашия план . Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Каталог интериорни бои 4
Каталог интериорни бои
Каталог интериорни бои 5
Каталог интериорни бои
Каталог интериорни бои 6
Каталог интериорни бои
Изключително добри интериорни бои 7
Изключително добри интериорни бои
Разновидности интериорни бои 8
Разновидности интериорни бои
Най-добрите интериорни бои 9
Най-добрите интериорни бои
Типове интериорни бои 10
Типове интериорни бои
Типове интериорни бои 11
Типове интериорни бои

Преди да започнем с поставянето на интериорни бои
Нововъведението в боите Енканто
Колко слоя боя са ни необходими ?
Декоративни бои
Да пристъпим към действие. Начини на работа
Миещи бои
Какво още в Capbg

Leave a Comment