Хиалуроновите филъри – новият живот на лицето ви и не само

Хиалуроновите филъри – новият живот на лицето ви и не само

В епичната битка за приятна на вид и съхранена кожа основно решение са хиалуронови филъри. В медицински комплекс Хиалуронови филъри ООД вече над 17 г. полагаме усилия да изглеждате и да сте доволни от себе си , като предоставяме средство за борба с всеки касаещ външността и дерматологичен проблем , а хиалуронови филъри са между заслужаващите най-голямо доверие решения за непоклатимо жизнено състояние и визия . Физиките ни естествено изработват хиалуронова киселина, на която се дължи младостта на покривката на лицето , а с развитието на годините създаването на хиалуронова киселина значително отслабва . В резултат кожната тинктура изгубва обемния си вид и мекота , а това ни кара да имаме вид на преждевременно остарели и съсипани . Нашата история и призната квалификация изискват от нас да продаваме изцяло и само най-висококачествените услуги и артикули.

Плюсовете на хиалуроновите филъри

Хиалуроновите филъри са най-бързият начин за повдигане на положителните показатели на външния кожен слой . Промяна ще откриете броени денонощия след процедурата по поставяне на филъра.

Сред главните предимства на хиалуроновия филър е, че резултатите могат да продължат от 6 месеца до 18 месеца . Важно е още и че практиката с хиалуронови филъри е обратима и щади тялото.

Разновидности хиалуронови филъри 1
Разновидности хиалуронови филъри

Безопасни ли са хиалуроновите филъри?

Безопасността на хиалуроновите филъри зависи от метода им на складиране , има ли лиценз за прилагане конкретният продукт и най-вече от начина на поставяне и познанията на извършващия манипулацията, а също и от това дали се взимат предвид всички изисквания преди поставяне . Особено важно е да уведомите лекуващия ви лекар за всички медикаменти , които взимате , а също и за настоящото си физическо разположение и дали сте болни от трайни заболявания . Взимането предвид на всички тези условия е от голяма важност за нискорисковите ефекти след имплантиране на хиалуронов филър.

При неправилното поставяне на хиалуроновите филърите и невнимание към предписанията на специалиста по здраве , има заплаха да се получат нежелани последици като нагнояване , оцветяване или загнояване . И при най-невинното опасение за неочаквани последствия след ползване на хиалуронов филър, незабавно потърсете съвет от вашия специалист по кожни болести!

Как хиалуроновият филър е способен да повлияе на вида ми?

Над 1 милион мъже и представителки на нежния пол на година правят избор на хиалуроновите филъри за подмладяване на външния вид . Процедурата е най-ускореният и заслужаващ си усилията способ да изглеждате жизнерадостни и ведри , без хирургична интервенция и санаторен период. Хиалуроновите филъри могат твърде много над действието да скрият. Чрез натуралното влияние побраната в тях хиалуронова киселина, филърите правят кожата по-плътна и представляват най-ефективното нехирургично решение за моделиране на лицевата фасада . Насочваме обективите и към все още многото страдащи от загубата на колаген, които се концентрират основно в зоната на фасадата и не взимат предвид шията , пазвата и горните крайници, които са основни симптоми за годините на една представителка на нежния пол. Приложението на хиалуроновия филър на територията на гръкляна и около него , деколтето и ръцете , обновява мекотата и общото младеещо излъчване . Благотворно се отразява на тъмните области под погледа, които придават непрестанно изтощен изглед.

Информация за хиалуронови филъри 2
Информация за хиалуронови филъри

А най-големият плюс на хиалуроновия филър е…

И в допълнение , измежду най-значимите свойства на хиалуроновия филър е, че не е задължително да прекъсвате ежедневните си планове , понеже няма нужда от срок за възстановяване . Напълно възможно е да предприемете терапията и да възвърнете нормалния си ритъм на живот , веднага след процедурата . Освен това за вкарването на хиалуронов филър ще трябва да предвидите единствено 1-2 ч.

За кого е добре да се възползва от процедурата с хиалуронов филър?

Хиалуроновият филър е уместен за мъже и жени с видими бръчки , отнет обемност, провисване на кожата и загуба на еластичност и водни запаси . Също така и за клиенти , които желаят да променят или ретушират силуета на лицевия образ или извивката на различни зони от него .

Вижте нашите хиалуронови филъри 3
Вижте нашите хиалуронови филъри

За какво да следим след слагането на хиалуронов филър?

1. Веднага след инжектирането на хиалуроновият филър е естествено да се образува определено порозовяване , подпухналност и при някои пациенти малки кръвоизливи кожните области ,които са убодени .

2. При условие че на боцнатото място се е появила синина , е препоръчително да мажете Хиалуронови филъри ООД – два пъти дневно с деликатни размачкващи движения на дланите;

3. В деня на инжектирането с хиалуронов филър се избягва да се подлага на масаж, а освен това и да се престоява в сауни , бани с нагорещена пара и да се тренират спортове;

4. Позволява се да гримирате обработената зона , не и преди да минат 2 ч след третиране с хиалуронов филър;

5. С цел да подобрите ефикасността на третирането с хиалуроновия филър, е желателен поемане на големи дози течности в насрочения ден ;

6. Докато не настъпи пълно успокояване на третираната зона , е желателно да пропуснете престоя в площадката на солариума и прякото застояване под слънчево облъчване .

Най-добрите хиалуронови филъри 4
Най-добрите хиалуронови филъри

Какво да вземем предвид преди инжектирането на хиалуронов филър?

За да се минимизира риска от появата на синини/хематоми при имплантирането на хиалуронов филър:

1. Стойте на страна от употребата на лекарства на основата на Ацитилсалицилова кислена , а също така и други медикаментозни препарати, разреждащи кръвната течност минимум четири до пет дни преди прилагането върху кожата на хиалуронов филър;

2. В случай че сте предразположени към появата на херпес симплекс в зоната , избрана за прилагане на процедурата , е подходящо да усвоявате за профилактика Ацикловир три по една таблетка всеки ден от датата преди терапията с хиалуронов филър в тридневен период;

3. Хиалуроновата терапия не трябва да се предприема от очакващи дете и откърмващи жени;

4. В месеците преди и след процедурата с хиалуронов филър не се препоръчват стоматологични манипулации .

Попитайте за вашия специалист за терапията с хиалуронови филъри

Ако имате усещането, че изражението ви посивяло и загубило еластичността си , хиалуроновата киселина е вашият нов верен партньор . Свържете се със/с експертите на Хиалуронови филъри ООД за по-пълно разяснение и опитайте сега своята процедура за възстановяване на кожния слой с хиалуронови филъри. Прегледайте и останалите ни предложения…

хиалуронови филъри

ботокс

хайфу лифтинг

криолиполиза

микронидлинг 

лазерна епилация

лечение на акне

премахване на стрии

химичен пилинг

премахване на целулит

плазмолифтинг 

радиочестотен лифтинг

Типове  хиалуронови филъри 5
Типове хиалуронови филъри
Разгледайте хиалуронови филъри 6
Разгледайте хиалуронови филъри
Качествени хиалуронови филъри 7
Качествени хиалуронови филъри
Вижте нашите хиалуронови филъри 8
Вижте нашите хиалуронови филъри
Видове хиалуронови филъри 9
Видове хиалуронови филъри

Плюсовете на хиалуроновите филъри
Безопасни ли са хиалуроновите филъри?
Как хиалуроновият филър е способен да повлияе на вида ми?
А най-големият плюс на хиалуроновия филър е…
За кого е добре да се възползва от процедурата с хиалуронов филър?
За какво да следим след слагането на хиалуронов филър?
Какво да вземем предвид преди инжектирането на хиалуронов филър?
Попитайте за вашия специалист за терапията с хиалуронови филъри

Please follow and like us:

Leave a Comment