Дрехите Jack and Jones – легендарни, но непознати – историята на дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – легендарни, но непознати – историята на дрехите Jack and Jones

Запознати ли сте със страхотните дрехи jack and jones? А компанията , която показва дрехи jack and jones въобще ? Абстрахирайки се от това, че в държавата ни тя да не е сред най-популярните , си определено си заслужава да се запознаеш по-добре с творенията й и да намериш най-удачните сред тях, които отговарят на същността ти и начина, по който гледаш на света !

До днес дрехите Jack and Jones са развити чрез пет авторски линии

От създаването си до днес дрехите Jack and Jones са преминали през 5 авторски линии на марката – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, всички тези линии имат за цел да обхванат всички оутфитове, вкусове и идеи , но се различават помежду си , за да прилягат на разнообразните вкусове и визии .

Виж и ти!

Мъжките дрехи Jack and Jones , които ще разгледаш в каталога с продуктите ни , са сред най-продаваните на марката , така че доказано са си спечелили световно одобрение . Сред тях са класическите блузи с къс ръкав от серията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те зарадват с ефирен плат от мек памук, късите панталонки JCodonde Sweat Shorts Easter и спортният екип, който е подходящ за тренировки , JJTNumber Sweat Pants. Подходящи за по-хладното време са блузите JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и суитшъртът JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са пухкави и разтегателни, но не предизвикват неудобство на тялото. Към серията дрехи Jack and Jones Core са и якетата на марката JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двете са непромокаеми и защитават от вятъра, подхождат на абсолютно всяка визия и имат много джобове, пригодени , за да побират абсолютно всичко необходимо .

Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones 1
Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones

Линията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, също като на първите дънки на бранда, се фокусират върху качествената изработка и висококачествения продукт . Те са вдъхновени от автентичния винтидж стил, създават отново избелените продукти, все едно преминали през много пранета в пералня, парчетата плат , зашити върху първоначалните парчета, от които е направено облеклото, подобно на кръпки. И по своето наименование , колекцията дрехи Jack and Jones се свързва с един специфичен период във времето, а в изработката си се стреми да пресъздаде неподправената душа на дънковото облекло . Дрехите Jack and Jones от тази линия предлагат изключително високо качество , добавени специфични и единствени по рода си, сами по себе си, детайли , за да представят перфектната винтидж визия с допълнени към нея тренди детайла. Почитайки традициите в в тази насока, дрехите Jack and Jones Vintage Clothing представляват моделите, които ще отиват на смелите мъжки личности , които харесват поддръжници на традиционното за този период.

Вижте нашите дрехи Jack And Jones 2
Вижте нашите дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са подходящи за всички сезони

Дрехите Jack and Jones са подходящи за всеки един сезон – създават се иновативни модели от съвременни и разнообразни материи тениски и ризи, в разнообразни цветове или с прибавени орнамента, модерни в точно определения период на налагане на пазара на серията дрехи . Тъкмо за тази определена линия дрехи Jack and Jones, фирмата работи в тясно съдружие с много малък на брой отдадени на работата си доставчици , които стигат до максимално добра изработка на крайния продукт . С помощта общото им сътрудничество , дрехите Jack and Jones се превръщат в задължителни за гардероба на всеки съвременен човек, подходящи за какъвто и да е повод . Дрехите Jack and Jones Premium подхождат на мъже с актуален начин на живот и елегантен външен вид – такива , които се налагат класическата линия, но в по-съвременна и актуална вариация.

Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones 3
Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones

Линията дрехи Jack and Jones Core

Дрехите Jack and Jones Core ще те заведат в уличната култура на града. Уникални за дрехите Jack and Jones Core са наличието на много изображения, които приличат на графити , използвани при направата им, и иновативните елементи . Използваните материи са с високо качество , а основните цветови палитри – изчистени , за да бъде възможно орнаментите да се откроят по-контрастно. Линията дрехи Jack and Jones Core съчетава обикновената и ежедневната визия чрез продукти , като „anti-fit“ дънки, блузки с къс ръкав с нарисувани картинки, характеризиращи културата на улицата, суитшърти , обувки и тънки пуловери. Новаторската визия на дрехите Jack and Jones се постига благодарение на изрязани шевове и други технически орнамента, минималистична палитра от цветове, естествени нюанси, комбинирани с дръзки, ярко изпъкващи цветове, които хващат окото и определено привличат вниманието . Колекцията дрехи Jack and Jones Core оправдава интереса на младежите от мъжки пол, които се водят от трендовете в модата. Начинът на живот в града и активният начин на живот ясно се вижда, като се съди по визията им .

Невероятни дрехи Jack And Jones 4
Невероятни дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са познати не само в ЕС , но и навсякъде по света

Както можеш да узнаеш и в предходната ни статия, насочена към марката, дрехите Jack and Jones успяват да придобият слава не само в страните в ЕС , но и навсякъде по света. Брандът поддържа партньорски отношения с различни фирми, обединени от еднакви замисли и споделящи близки ценности. Дрехите Jack and Jones са подходящи за младежите и активни хора, точно като теб, които следят трендовете на модата и се стремят стилът им да отговаря точно на тях. Продуктите им комбинират класическата визия с властващите към момента последните писъци на модата, за да те спечелят за постоянно , като последовател и поддръжник .

Линията дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са вдъхновени от поп културата на града – начинът на обличане е интересен и много различен , от стила лъха радост , а вдъхновението за тях е взета от най-модерните течения. Те са с високо качество и съчетават в себе си комбинация от цветове и стилове , които ти предоставят шанса да приспособиш абсолютно всяка визия по начина, който на теб ти харесва ! Дрехите Jack and Jones Originals са безцеремонни и индивидуални, които отиват на онези , които не се страхуват да изпъкнат сред всички останали . Подходящи са за модерните мъже , които много често комбинират многообразни начини на обличане в елементите и детайлите на облеклото си. Колекцията Jack and Jones Originals включва цветни дрехи, като блузи с къс ръкав с щампи, блузи за ежедневието, суитшърти и дънкови облекла.

Невероятни дрехи Jack And Jones 5
Невероятни дрехи Jack And Jones

Присвои идея за своята визия

Съумяхме ли да привлечем вниманието ти? Силно очакваме да е така ! Дрехите Jack and Jones са направени с голямо внимание към употребяваните тъкани и създадените орнамента, за да биват валидни за всичките начини на обличане и специфичната индивидуалност, която да ти понрави и да можеш да избираш сред многото оферти. Фирмата истински заслужава да бъде оценена и в страната по начина , по който се е наложила и в останалите страни .

Вижте още всички наши модели и сетове дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones 6
Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones
Изберете дрехи Jack And Jones 7
Изберете дрехи Jack And Jones
Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones 8
Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones
Изключително добри дрехи Jack And Jones 9
Изключително добри дрехи Jack And Jones

До днес дрехите Jack and Jones са развити чрез пет авторски линии
Виж и ти!
Линията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing
Дрехите Jack and Jones са подходящи за всички сезони
Линията дрехи Jack and Jones Core
Дрехите Jack and Jones са познати не само в ЕС , но и навсякъде по света
Линията дрехи Jack and Jones Vintage Originals
Присвои идея за своята визия

Leave a Comment