матраци

матраци

Матраци Симеонов са перфектен вариант за всеки апартамент

матраци Симеонов е сред най-предпочитаните и доказали качествената си продукция компании в сферата на спалните в България. В в портфолиото на компанията фигурират всякакви подборки и комбинации матраци – от с една страна, двустранни матраци и детски видове до видове матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от производителя на спални Симеонов осигуряват на хората най-добрата услуга, както и най-добро ниво на отпочиване и възвръщане на силите по време на спане. освен това, непрестанните модернизации на производствените техники/ на техниките, спомагащи производството, продуктовото разнообразие и идейния спектър са гаранция, че матраците Симеонов напълно покриват нормите и правилата на съвремието за за качество и ползи в спането. в настоящия текст ще говорим за най-големите предимства от предпочитането на матраци Симеонов за вашето семейно огнище.

Избор от множество продукти

гамата на продуктите на фирма Матраци Симеонов е страшно богата и откликва на потребностите и интересите на съществен обхват от лица. Още отначало, в дългия ни лист могат да се срещнат много разновидности на матраци – еднолицеви и двулицеви, подходящи за деца и покриващи матраци, и дори френски такива, които се използват за оборудване на хотелски комплекси. Освен това, са отделени редица поредици матраци в зависимост от приложените/ нужните за производството им компоненти и технологични процеси. Част от най-ярките колекции са „Алое Вера“, „Бамбук“, „Lux“, „Ladybird“ и т.н. В продължението на съдържанието ще изследваме в детайли всички видове матраци от марката Симеонов и техните основни отличителни черти.

матраци 1 Най-добрите
матраци

Адекватни ценови решения и специални намаления

Матраците от марката Симеонов съществуват на българския пазар на извънредно човешки стойности за средния платежоспособен човек в България. Обмислили сме и идеи за за всички клиенти, които се нуждаят от своето удобство и биха искали категорично най-доброто качество за спалнята си. Нашите продукти са с опция за закупуване, спазвайки личните желания и възможности на купувача. Освен това, редовно на нашия сайт можете да изберете най-качествените матраци от портфолиото на марката на Симеонов на промоционални цени. Търсете всички аналогични намаления и отстъпки на в раздел „Специални оферти“.

Матраци Симеонов – основни продуктови раздели

Както вече казахме, фирма Матраци Симеонов гарантира страшно голямо многообразие от образци и поредици матраци. Освен класическите видове, нашият екип сме изработили и наши си сетове матраци, предназначени за необходимостите и приумиците на конкретни платежоспособни лица. Представяме ви конкретни категории матраци ще откриете в нашия списък:

Горни матраци

Топ матракът перфектното решение, когато е необходимо да решите проблема с твърд матрак или неудобна спалня. Но това съвсем не е неговото единствено приложение. Покриващия матрак дава възможност и да се ползва за настаняване на гости, за всякакви дейности навън. Видовете от този раздел са напълно напаснати с всички ваши изисквания ще ви дарят с несравнимо усещане за комфорт и мекота докато спите.

матраци 2 Най-добрите
матраци

Неочаквани размери

Едно от безсъмнените превъзходства на матраците носещи печата на Симеонов е това, че се правят и в неконвенционални мерки при наличие на претенция или поръчка от даден клиент. Така се уважават необходимите претенции за размери за ширина, високост и всякакви параметри на матрака. Което е страшно съществено за реализиране на необходимите ползи от гледна точка на клиента касаещи практичност, улеснение и качествено спане.

Еднолицеви матраци

Едностранните матраци нормално се използват за легла или спални, които нямат предназначена за под матрака рамка. При положение че и и вашето място за спане е е като описаните, то едностранните матраци от , дело на Симеонов ще са ви от полза. Те са именно с добавена рамка за под матрака и ще ви спестят значително продължителност и напрегнати моменти, свързани с нейното откриване и напасване. Подматрачните рамки на произведението от нас еднолицеви матраци са направени от материал от иглолистни дървета. Тяхно огромно предимство е доказателството, че са лесни за нагласяне на функция за повдигане, когато става дума за кревати с такава възможност.

матраци 3 Най-добрите
матраци

Дунапренови матраци

Производството на Симеонов също така предлага всякакви разнообразни модели от дунапрен и Vitafoam матраци. Какви точно са техните плюсове и преимущества за всеки? Като за начало Vitafoam пенополиуретан практически е елемент, който се влияе и потъва от теглото на човешкото тяло, но след време се връща към в начална точка. Този материал гарантира страхотно релаксиране на потребителя по време на сън. В допълнение, съдържащите дунапрен матраци гарантират и допълнителни/ нови свойства, който най-вероятно са непознати за масата от клиентите. Мекият дунапрен например притежава засилени анатомични свойства, а по-твърдият дунапрен – положителни ортопедични свойства качества от гледна точка на ортопедията. Съдържащите дунапрен матраци , дело на компанията Симеонов са направени от материали с най-високо качество, като това е и причината да успяват да задържат своето отправно разположение и достойнства за забележително дълго време.

Двулицеви матраци

Нееднолицевите матраци пък са идеални за всички видове легла и спални. Ако можем да се изразим другояче, това са съвременни кревати, окомплектовани с подматрачната рамка. Преобладаващата част от неедностранните матраци от компания Симеонов дават възможност на човека и поредно преимущество, което дава силен тласък за нивото на комфорт в състояние на сън. А тъкмо две различни страни за спане – предназначена за зимата и лятна, които могат да бъда избирани съобразено с настоящия сезон личните необходимости и предпочитания на съответния човек.

матраци 4 Най-добрите
матраци

Още модели от този тип

„Алое Вера“ серията е разработена план за релаксацията на човешкото тяло през нощта. Матраците от тази разновидност съдържат плат, обогатен с есенция от „Алое Вера“. Такава материя изпълнява функция повдигане усещането на мекота и нежност при допир с човешкото тяло. Матраците Симеонов, представляващи моделите „Алое Вера“, гарантирано ще ви съдействат да се избавите несъзнателно насъбираните през деня отпадналост и изтощение, и да усетите на пълноценно спане.

При серия „Бамбук“ нишките от бамбук са екологичен материал, който играе ролята на естествена защитна среда срещу нежеланите миризми и непрепоръчителните за никого акари. Матраците Симеонов от серията ни, кръстена „Бамбук“, намаляват максимално риска от появяване на зараждане на акара и засилване на различни алергии. Не бива да забравяме и, че, поради структурата им, която се проветрява ще се премахне и складирането на влага. Ето така ще си дадете една подходяща, лека и удобна система за почивка и сън от най-високо качество.

Колекция „Ванилия“ позволява на всички уютни и качествени матраци при които специално е е използван плат, който поставя по-високо равнището на мекота и нежност при докосване от всеки. Устойчивата им структурна изработка носи тяхната издържливост, а успокояващият бял цвят ще стои идеално в стаята, в която се намира вашето легло.

Подобно на серията, за която говорихме преди, и в Серия „Какао“ се съдържат сигурни и надеждни за дълъг период от време продукти за сън, предлагащи максимална степен на спокойствие по време на спане. Цветът на матраците от серията „Какао“ е бял , но, също така, са допълнени изящни кафеви шарки, правещи неговата обвивка по-пъстра и привличаща погледите.

Серия „Climattress” е една от най-новите раздели матраци в нашето производсто. Всички продукти, които тя обединява, са изградени отса със специална субстанция с памет, съдържаща охлаждащи капсули Cool gel, чието предназначение е за намаляване на телесната температура ако има повод за това. Матраците от раздел „Climattress” са предназначени за летния сезон, когато жегите твърде често са първоизточник на проблеми в съня на хората. Да не забравяме и друго, тяхната отворена система разрешава постоянно движение на въздуха, а това е важно за всички клиенти, търсещи хлад през лятото. С матраците от колекцията „Climattress” ще си фантазирате, че най-после сте на море и се наслаждавате на успокояващия летен вятър.

Раздел „Lux” съдържа също така едностранни и с две страни матраци. Две са различията за оползотворените средства за изработването на тези матраци – само дунапрен и съчетание на дунапрен и мемори пяна. Матраците от серията “Lux” не са толкова меки дават здрава и стабилна основа докато спим. Съчетанието на дунапрен и пяна, която запомня извивките на тялото осигурява мекота и удобство комбинирано с основа, която е сигурнаЕто защо матраците с подобен набор от елементи от използвани материали най-често са избирани за купувачи, имащи проблеми с гръбнака.

И за финал – раздел „Ladybird”. От предложените тук продукти ще се впечатлят купувачи които страдат от болки в гръбначния стълб. Тук има както такива с едно лице, така и с две страни матраци. Отличителното за тези матраци се корени в това, че са съставени от много здрава основа. Върху него е поставен слой високоеластичен профилиран Vitafoam пенополиеретанVitafoam материал полиеретанспециален слой Vitafoam който трябва да масажира на човек. Придобивайки матрак от носещата името „Ladybird” серия, вие получавате гаранция за отшумяване на симптомите и болезенени усещания, които причиняват проблеми в спането, и един процес на истинска почивка нощем.

матраци 5 Най-добрите
матраци

Мемори матраци

Става дума за модели матраци , изработени от компанията Симеонов,, за чието изработване се разчита на пяна с памет. Пяната, която запомня извивките на тялото е създадена по иновативен метод, който значително завишава усещането за мекотата, удобството и усещането за неповторим комфорт по време на сън. Тя взима участие в направата както на едностранни, също така и на двулицеви матраци. И не само това, нещата за спане, изградени от мемори пяна, са точно за купувачи с дискомфорт в гърба. пяната, която помни извивките на тялото спомага за това гръбначният стълб да бъде поставен в идеална плоскост, както и да се гарантира еднаква почивка на цялото тяло. Нека допълним, мемори пяната реагира на температурни разлики и успешно уравновесява телесните ни температурни различия докато спим.

матраци 6 Най-добрите
матраци

Още допълнения за матраци

И не на последно място, в каталога на фирма Матраци Симеонов ще се натъкнете на много приложения за матрака, който сте избрали. От протектори и основни покрития за матраци до възглавници, които засилват усещането за уникална почивка през нщта. Голямото ни продуктово разнообразие ще ви снабди с вашата пълноценна и зареждаща почивка.

Доверете се на матраците от нашата компания и разберете какво е истинското удобство и комфорт по време на сън. Разгледайте и останалите ли предложения за:

матраци

топ матрак

възглавници

протектор за матрак

еднолицев матрак

бебешки матраци

детски матраци

двулицев матрак

френски легла

Матраци Симеонов са перфектен вариант за всеки апартамент
Избор от множество продукти
Адекватни ценови решения и специални намаления
Матраци Симеонов – основни продуктови раздели
Горни матраци
Неочаквани размери
Еднолицеви матраци
Дунапренови матраци
Двулицеви матраци
Още модели от този тип
Мемори матраци
Още допълнения за матраци

Leave a Comment