Любопитни препоръки , с които не сте били запознати относно летните гуми

Огромната важност на летните гуми

Не буди съмнение , че летни гуми са една от най-главните съставляващи части на колата и категорична причина за това по какъв начин тя ще се позиционира на шосето – летните гуми се радват на неизмеримо многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на предметните отличителни белези . Опитите дават представата , вече много купувачи търсят летни гуми онлайн и желаят да намерят нов сервиз, където по най-лесния вариант летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми от избора на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те притежават обширни тръби за оттегляне на водата и улеи по раменните плоскости за странично извеждане на водата. Този разновидността летни гуми съдържа допълнително голям скоростен индекс и уголемена трайност на вътрешната конструкция , като гарантира запас от сигурност при драматични обстоятелства.

Вещите лица от Летни гуми ООД сме наоколо за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме тук , за да ви предоставим безброй отбрани избори, и то на достъпни цени, също така и практичността по най-удобния и елементарен начин да смените Вашите зимни гуми с летни гуми всеки един от професионалните ни сервизи, налични на територията на цялата страна .

Оферти за летни гуми 1
Оферти за летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – образователни факти относно производителя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са новите свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те проявяват превъзходно сцепление и маневреност и гарантират по-скоростно преминаване по експерименталната отсечка. Тези летни гуми съставени са от смес на предпазителя със смола за по-успешно сцепление на сухо и навлажнено ; по-обемни външни рамена за по-качествено сцепление в завой; къси спирачни повърхности , които съкращават спирачния път, преди всичко при сериозна скорост; разтеглива нишка на коланите, които осигуряват по-качествена обратна връзка с улицата и точно каране . Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински специалист , когато става дума за сцепление и прецизност на возенето – това ги превръща в перфектен избор за моменти, в които се налага върховно представане и скоростна реакция. Летните гуми остават верни на философията на Dunlop “Forever Forward”, като показват обещанието на търговеца да създава завладяващо чувство от возенето . Вида съдържа обхват от 17 инча до 21 инча.

Летните гуми Cross 1 Plus – сигурност за вашето пътуване

Летните гуми Cross 1 Plus съдържат по-солидна смес на предпазителя и вече помената методика за добавъчно охладняване „Cooling eyes”, защитаваща от аквапланинг. Структурата на летните гуми Cross 1 Plus е отредена за висока скорост, а самите те са годни и при неасфалтирани улици .

Най-предпочитаните летни гуми 2
Най-предпочитаните летни гуми

Летни гуми от гамата на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях имаме три главни надлъжни проводници върху предпазителя, които подобряват отводнението и шофирането по неизсъхнала настилка. Тези летни гуми имат плоскости на ламелите с различна дълбочина, което редуцира звука и редуцира съпротивлението при търкаляне. Допълнително , дизайнът на цевите на раменната част на летни гуми BlueTech отстранява водата и също така подобрява сцеплението при мокра настилка. Заключващите се плоскости по централни ребра на свой ред усъвършенстват стабилността при сериозна скорост и съкращават съпротивлението при търкаляне. Ключовите привилегии на летните гуми на SYRON BlueTech са дълговременния пробег, ограниченото консумиране на гориво, незначителното съпротивление при търкаляне и доброкачественото сцепление при сухи и неизсъхнали пътни ленти . Летните гуми обезпечават необходимата производителност при всички  режими на потребление.

Летни гуми от каталога на марката Maxxis

Maxxis е една от най-големите и сполучливи компании в универсален мащаб. Още от основаването си през 1967 година, марката се разширява неспирно съобразно най-актуалните технологии и тенденции на пазара, за да осигури удобството и безопасността на шофьорите. Различните разновидности  летни гуми на Maxxis включват специфични характеристики и приоритети . Част от летните гуми са със специална структура , която ги прави особено стабилни , и имат относително дълголетен живот, даже и при погрешно изхабяване. При различни видове летни гуми Maxxis повечето ламели в важните улеи и раменните блокове подобряват сцепението при сняг и кал. Същестуват и летни гуми с удобен каркас, които усъвършенстват контрола и спокойствието на пресечен терен.

Невероятни летни гуми 3
Невероятни летни гуми

Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 гарантират доста по-доброкачествено износване на предпазителя и по-краткосрочен спирачен път на сухи и неизсъхнали пътни ленти , съдействайки на шофьорите да контролират ситуацията и да се любуват на пътуването . Технологията Active braking на тези летни гуми увеличава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, ограничавайки спирачния път. При това , съвременната Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, гарантират усъвършенствано сцепление в моменти на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и в същото време олекотена. Гамата включва 41 типа от 17 до 20 инча.

Летни гуми Syron – възлови предимства

Главно превъзходство на летните гуми на SYRON е, че по същество с тях подчертано се ограничава вероятността за зараждането на аквапланинг или по-достъпно казано, т.нар. хлъзгане по вода. Ситуацията е такава , тъй като летните гуми на SYRON са с значително ограничени равнища на звук, лукс при возене, сцепление и поведение в завой. Сигурността на шосето е най-главното нещо , от което има потребност един шофьор. При това, SYRON са от онези фирми, които вместват в собствените си модели новата методика “COOLING EYE TEHNOLOGY”. С нея гумата се охладнява като една особена защита против нейното нагорещяване. Изводът от това е, че летните гуми механически стават употребими за още по-сериозен пробег и солидна здравина даже и при движение с сериозна скорост.

Огромно разнообразие от летни гуми 4
Огромно разнообразие от летни гуми

Като за финал

Ние от Летни гуми ООД сме представители на производителя за България и ви предлагаме изобилие от елитни и достъпни оферти ! Повярвайте на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите предложения за летни гуми вижте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Изключително добри летни гуми 5
Изключително добри летни гуми
Изключително добри летни гуми 6
Изключително добри летни гуми
Най-добрите на пазара летни гуми 7
Най-добрите на пазара летни гуми
Изберете нашите  летни гуми 8
Изберете нашите летни гуми
Най-предпочитаните летни гуми 9
Най-предпочитаните летни гуми

Огромната важност на летните гуми
Летни гуми от избора на SYRON – Race 1 Plus
Вещите лица от Летни гуми ООД сме наоколо за Вас
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – образователни факти относно производителя Dunlop
Летните гуми Cross 1 Plus – сигурност за вашето пътуване
Летни гуми от гамата на SYRON – BlueTech
Летни гуми от каталога на марката Maxxis
Летни гуми от доставчика Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми Syron – възлови предимства
Като за финал