Гражданска отговорност – отговорност на всеки, който кара кола

Гражданската отговорност всъщност е необходима застраховка за мотори . Гражданската отговорност е договор, който казва, че застрахователят, който сме избрали е задължен да изплати , сумата, отредена за вреди, извършени от застрахования на други превозни средства . Предварително договорената застрахователна сума на гражданската отговорност покрива както физически , така и нематериални щети или незачитане на ангажиментите на застрахованото лице .

Какви заплахи обхваща гражданската отговорност?

– необходима застраховка „Гражданска отговорност“ на притежателите , при която Застрахователят се натоварва със задачата да поеме отговорността на шофьора на автомобила за причинените от титуляра вреди на пътници, възникнали по време на управлението на моторно превозно средство до установените в Кодекса за застраховане граници .

Трети лица са физически лица , които по време на инцидента , са били в моторното превозно средство , с налична гражданска отговорност. Ако в момента на сблъсъка пътниците в лекият автомобил са над бройките , описани в гражданската отговорност, то сумата на компенсациите ще бъдат намалени съответно и ще бъдат разделени на равни части между всички пътници. Общата сума , която се изплаща като обезщетение на гражданската отговорност, не трябва да бъде над общата застрахователна сума на местата в автомобила .

– застраховка „Злополука на лицата в превозните средства”, която дава включване на шофьорското място или за всички седящи места в автомобила . Застраховката, различно от гражданската отговорност, е годна на територията на цял свят и може да се добави при желание на клиента .

Избери сега  гражданска отговорност 1
Избери сега гражданска отговорност

Обхват на гражданската отговорност

Застрахователният договор за належащата застраховка “гражданска отговорност” на собствениците на автомобили е валидна на територията на България , на територията на държавите-членки на ЕС и ЕИО, също и в границите на Сърбия, Швейцария и Андора.

Какво трябва да знаете за застраховката „Злополука на лицата в превозните средства“ част от гражданската отговорност?

„Злополука на лицата в превозните средства“ е избирателната застраховка, която Ви предоставяме като прибавка към гражданската отговорност. Предназначението на застраховката „Злополука на лицата в превозните средства“ е да гарантира водача на моторното средство закрила срещу застрахователни събития на пътя , които могат да се отразят неблагоприятно върху вашия живот . Именно гражданската отговорност поема рискове изключително за 3-ти лица, т.е. всеки пътник в колата , като изключим водача , застраховката „Злополука на лицата в превозните средства“ е частната ви спокойствие на пътя . Допълнителната застраховка , за разлика от гражданската отговорност, е действаща на територията на целия свят и се добавя допълнително и при желание от Ваша страна .

Перфектната  гражданска отговорност 2
Перфектната гражданска отговорност

Увеличение на агентите , които продават гражданска отговорност

Нуждата от застраховки – гражданска отговорност създава основата за предлагането ѝ от много повече наскоро учредени компании и брокери . Когато започнете да търсите кое място да изберете за сключване на този тип застраховка, добре е да подхождате внимателно и да изберете увереността , името и професионализма на Вашия бъдещ застраховател . Именно затова ние ви гарантираме авторитет и професионалисти, за да бъдем вашият предан другар за застраховката гражданска отговорност на вашия мотор .

Защо е наложителна гражданската отговорност?

– по желание за договарянето на двете застраховки [гражданска отговорност и злополука на пасажерите в леката кола ] си гарантирате спокойствие, че освен отговорността за щети на пасажерите , при произшествие ще бъдат обезщетени собственика и пострадалите пасажери в застрахованото моторно превозно средство ;

– метод за издаване в реално време, на нашата онлайн платформа за подаване и активиране на удостоверение за гражданска отговорност;

– удобство за транспортиране на вашия документ за застраховката гражданска отговорност на посочен от заявителя адрес;

– възможност за оглед на увреденото моторно превозно средство , което притежава валидна застраховка гражданска отговорност, на адрес по избор на клиента.

Кой може да си направи гражданска отговорност?

Гражданската отговорност може да се сключи както от всяко физическо лице, така и от юридически лица . Също така , застраховката има възможност да бъде взета самостоятелно или в комбинация с доброволна застраховка „Злополука на лицата в превозните средства“.

Най-добрите оферти за  гражданска отговорност 3
Най-добрите оферти за гражданска отговорност

Гражданска отговорност за изоставени автомобили

Съответно Кодекса за застраховането, гражданската отговорност е задължителна за всички автомобили , които са записани в България и не са отписани от движение. Наредбата важи и за притежателите , не използващи колите , но не са отписали автомобила и не са предали номерата и талоните . Тези леки и тежкотоварни автомобили също трябва да имат заплатена застраховка гражданска отговорност. Затова нашият екип ви насочваме да не пренебрегвате подробностите , защото пренебрегването и несъблюдаването на Кодекса за застраховането може да причини много главоболия . Съобразно Кодекса, водачите на коли , които нямат задължителната гражданска отговорност, могат да бъдат санкционирани . Стойността на глобата , заради липсата на гражданска отговорност са от 400 до 600 лева за физически лица, а за юридически – от 2000 до 5000 лева.

Заложете на сигурен приятел за вашата застраховка гражданска отговорност

Доверете се на нашата застраховка гражданска отговорност, за да сте спокойни във всяко пътешествие . Ние сме доверени и сигурни партньори на собствениците на автомобили в в страната, като нашите застраховки гражданска отговорност дават надеждност на хилядите застраховани клиенти. Освен нашата гражданска отговорност, погледнете и :

Оферта за  гражданска отговорност 4
Оферта за гражданска отговорност
Нашите оферти за  гражданска отговорност 5
Нашите оферти за гражданска отговорност
Избери твоята гражданска отговорност 6
Избери твоята гражданска отговорност
Видове  гражданска отговорност 7
Видове гражданска отговорност
Избери твоята гражданска отговорност 8
Избери твоята гражданска отговорност
Открий най-добрата  гражданска отговорност 9
Открий най-добрата гражданска отговорност

Какви заплахи обхваща гражданската отговорност?
Обхват на гражданската отговорност
Какво трябва да знаете за застраховката „Злополука на лицата в превозните средства“ част от гражданската отговорност?
Увеличение на агентите , които продават гражданска отговорност
Защо е наложителна гражданската отговорност?
Кой може да си направи гражданска отговорност?
Гражданска отговорност за изоставени автомобили
Заложете на сигурен приятел за вашата застраховка гражданска отговорност