хладилници

Хладилниците – потребни и все по-смарт

Вече не забелязваме ненатрапчивото съществуване на хладилниците у нас, и понякога ни убягва фактът каква ценност са и се подсещаме каква необходимост са в мига, когато нещо по тях се развали. В такива моменти първоначално се гневим, след това силно се притесняваме, и за завършек си припомняме, че нито сме искали да поддържаме хладилниците си, нито сме се интересували от „знаците „, които са давали, че че не всичко е както трябва. Дори и добре да живеят, всички си купуват нови хладилници. В случай че точно в този момент сте пред това важно решение, всички от Top Market сме насреща, за да ви водим през процеса за купуване на хладилници, до прецизирането на детайлите и поръчването по интернет.

Щом имате нужда от нови хладилници, всеки един от нас може да ви помогне . Нека започнем и да ви съобщим малко любопитки.

Какви са механизмите за филтриране в нашия сайт за да си изберем хладилници

Предоставяме ви решение, с помощта на което да разбере начина, по който да направите по-прецизно търсенето си в списъка с „хладилници“ по начин , че да откриете търсеното от вас, без да попадате на излишък от странична информация. В лявата колона виждате разнообразни опции, с които да стартирате първоначалното филтриране на пълната гама хладилници, които представяме. А те са именно „Производител“, „Гаранция“, „Енергиен клас“, „Цвят“, технология „NO FROST”, “Хладилник тип“ и „Цена“. Даваме ви възможността да харесате всичко, което ви е от полза, за да сте още по-прецизни. Когато стигнете до резултата, който ви е нужжен, открийте към менютата с различни опции, като с тяхна помощ можете да наредите резултата за хладилниците по позиция, име и цена, да се визуализират във растящ или намаляващ ред, както и какъв брой артикули да ви се показват на една страница. Направили сме го с мисълта – независимо какви артикули са ви необходими – хладилници, мебели и т.н., да сте способни вие да аранжирате всичко, което се е получило спрямо специалните ви необходимости. Сигурни сме/ Убедени сме, че това е голям плюс на онлайн магазина ни, а многото ни клиенти биха потвърдили това.

хладилници 1 Голямо разнообразие от
хладилници

Сигурни ли сте как е правилно да се преместват хладилниците?

Като професионалисти, ние знаем и тази информация. Вещите в тази сфера препоръчват хладилниците да се движат в изправено положение причината е в компресора. Той съдържа специални щифтове, произведени така, че да минимализират евентуални повреди при естествена позиция на хладилниците, което – изправеното. Поради тази причина и мърдането в легнало положение не е за предпочитане.

хладилници 2 Голямо разнообразие от
хладилници

Шест храни, които не бива да са в хладилници

Въпреки че сме свикнали да слагаме всичко в хладилниците, излиза, че съществуват неща, които не бива да прибираме в хладилник. Да, в случай че бихме искали да опазим хранителните им качества и свежестта им. Проучихме темата и сега ви предлагаме шест от храните, които масово пъхаме в хладилниците, но за които е по-хубаво да ги оставите отвън. Ето за кои говорим:

1. Овкусена салата – случва се да оставим салата. И в повечето случаи, за да не отиде в кофата, решаваме да я приберем в хладилниците. Това е погрешно! При това положение тя няма да остане свежа, а и има риск да умиришем хладилниците противно.

2. Домати – в случай че цените всички съставки в доматите, и на техния вкус, не ги слагайте в хладилниците, дръжте ги отвън.

3. Домашен хляб – вярно е, че питките, държани в хладилниците, изсъхват много по-бързо.

4. Авокадо – ако не стои в хладилниците, авокадото ще зрее както трябва и ще се съхрани за по-дълго време.

5. Чесън – мястото му не е в хладилниците, а в сухо и проветриво място.

6. Мед – по-добре преместете всички буркани мед от хладилниците и ги наредете на рафта.

хладилници 3 Голямо разнообразие от
хладилници

Как да размразите хладилници

Често всички хладилници са с вградена технология, която им помага да се размразяват сами . Всичко е благодарение на специален изход, чрез който изтича размразения лед и се насочва към определено за целта легенче, а след това преминава в пара. Ако пожелаете, има опция за почистване на изхода и легенчето, за да поддържате по-дълъг живот на вашите хладилници.

Ще купувате хладилници или други артикули от раздел бяла техника? Не се бавете, а се свържете с нас сега!

Нашите специалисти са готови да отговорят на на всички неясноти или ще ви дадат съвет относно хладилниците. Ако не можете да решите кой от вашите фаворити хладилници да занесете у дома, колебаете се какви са предимствата им ставнени с другите или просто имате нужда да зададете допълнителни въпроси, не се бавете, а задайте въпросите си на нашия екип. Съществуват всякакви варианти – вие решавате. За въпросите относно хладилници или друг вид техника ще получите професионален отговор на 0893 51 20 36, имейл: sales@topmarket.bg и Skype: topmarket.bg, а ако се окаже, че всичките ви въпроси са за отдел Мебели – телефон: 0899 92 57 41, имейл: mebeli@topmarket.bg и Skype: topmarket-mebeli.

Понеже хладилниците са ценни, вече спестяват енергия и някои дори притежават смарт технология , хубаво е всички да обмислим с каква нагласа сме към тях. Добре е да усетим наложителността от висок клас хладилник и важните неща за живота ни, които предлага той. Погледнете хладилниците в Top Market и си изберете този, който ви е впечатлил. Не забравяйте да видите и нашите:

спални комплекти
уреди за вграждане
секции
модулни кухни
кухненски комплекти
матраци
готварски печки
бойлери
инструменти

хладилници 4 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 5 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 6 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 7 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 8 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 9 Голямо разнообразие от
хладилници

Хладилниците – потребни и все по-смарт
Какви са механизмите за филтриране в нашия сайт за да си изберем хладилници
Сигурни ли сте как е правилно да се преместват хладилниците?
Шест храни, които не бива да са в хладилници
Как да размразите хладилници
Ще купувате хладилници или други артикули от раздел бяла техника? Не се бавете, а се свържете с нас сега!