летни гуми

Всичко за летните гуми – Autobox

Без съмнение е, че летните гуми са една от най-основните съставляващи части на колата и категорична причина за това по какъв начин тя ще се позиционира на шосето – летните гуми се радват на безмерно многообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на предметните характерности. Практиките определят, още повече купувачи търсят летни гуми онлайн и имат желание да намерят съвременен сервиз, където по най-удобния начин летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с природосъобразен характер. При тях имаме три главни надлъжни улеи над предпазителя, които подобряват отводнението и шофирането по влажна настилка. Тези летни гуми разполагат с плоскости на ламелите с различна дълбочина, което смалява звука и ограничава съпротивлението при търкаляне. Независимо от това, дизайнът на улеите на раменната част на летни гуми BlueTech отстранява водата и също така усъвършенства сцеплението при мокра настилка. Затварящите се плоскости по централни ребра на свой ред оптимизират стабилитета при голяма скорост и намаляват съпротивлението при търкаляне. Главните преимущества на летните гуми на SYRON BlueTech са дълговременния пробег, оскъдното консумиране на гориво, малкото съпротивление при търкаляне и доброкачественото сцепление при сухи и неизсъхнали шосета. Летните гуми осигуряват наложителната продуктивност при всички режими на експлоатация.

летни гуми 1 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са актуалните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те показват добро сцепление и маневреност и обезпечават по-бързо пресичане по пробната отсечка. Тези летни гуми състоят се от смес на предпазителя със смола за по-доброкачествено сцепление на сухо и навлажнено; по-мащабни външни рамена за по-качествено сцепление в завой; къси спирачни повърхности, които намаляват спирачния път, предимно при значителна скорост; гъвкава жичка на коланите, които осигуряват по-качествена обратна връзка с пътното платно и акуратно шофиране. Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински експерт, щом като става дума за сцепление и прецизност на придвижването – това ги ситуира като превъзходен избор за ситуации, в които се изисква върховно представане и скоростна реакция. Летните гуми остават лоялни на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като манифестират обещанието на производителя да създава увлекателно усещане от придвижването. Гамата включва размери от 17 инча до 21 инча.

Летни гуми Syron – главни плюсове

Съществено предимство на летните гуми на SYRON е, че в действителност с тях подчертано се ограничава вероятността за пораждането на аквапланинг или казано на по-елементарен език, т.нар. хлъзгане по вода. Така е, тъй като летните гуми на SYRON са с много ограничени равнища на звук, лукс при возене, сцепление и поведение в завой. Сигурността на пътното платно е най-главното нещо, от което има потребност един водач. Също така, SYRON са от онези компании, които включват в собствените си модели новата методика “COOLING EYE TEHNOLOGY”. С нея гумата се изстудява като една особена защита против нейното нагряване. Ефектът от това е, че летните гуми механично стават употребими за още по-сериозен пробег и значителна устойчивост даже и при управление с огромна скорост.

летни гуми 2 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 осигуряват доста по-благоприятно изхабяване на предпазителя и по-скъсен спирачен път на сухи и неизсъхнали шосета, помагайки на шофьорите да владеят ситуацията и да се радват на приключението. Системата Active braking на тези летни гуми повишава допирната повърхност и сцеплението при спиране, съкращавайки спирачния път. Независимо от това, модерната Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, обезпечават оптимизирано сцепление по време на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и съвместно с това олекотена. Гамата включва 41 размера от 17 до 20 инча.

Летни гуми SYRON Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те се състоят от обемни цеви за отстраняване на водата и тръби по раменните плоскости за странично премахване на водата. Този модел летни гуми се състои от допълнително висок скоростен индекс и увеличена трайност на вътрешната структура, като обепечава запас от защитеност при екстремни условия.

летни гуми 3 Най-добрите
летни гуми

Летните гуми Cross 1 Plus

Летните гуми Cross 1 Plus съдържат по-солидна смес на предпазителя и вече отбелязаната технология за вторично изстудяване „Cooling eyes”, пазеща от аквапланинг. Системата на летните гуми Cross 1 Plus е отредена за огромна скорост, а самите те са подходящи и при неасфалтирани пътни ленти.

Летни гуми Maxxis

Maxxis е една от най-известните и успешни марки в международен мащаб. Още от образуването си през 1967 година, марката се разширява перманентно в тон с най-иновативните технологии и моди на пазара, за да обезпечи комфорта и сигурността на водачите. Разнородните модели летни гуми на Maxxis са съставени от разнообразни характерности и плюсове. Някои от летните гуми са със специфична структура, която ги превръща в особено устойчиви, и имат сравнително дълготраен живот, даже и при неточно изхабяване. При други модели летни гуми Maxxis повечето ламели в ключовите цеви и раменните блокове повишават сцепението при сняг и кал. Същестуват и летни гуми с комфортен каркас, които усъвършенстват контрола и сигурността на пресечен терен.

летни гуми 4 Най-добрите
летни гуми

Ние от АutoBOX сме тук за Вас

Ние от AutoBOX сме на линия, за да ви представим редица елитни избори, и то на достъпни цени, също така и лукса по най-бързия и лесноосъществим начин да смените Вашите зимни гуми с летни гуми в който и да е от оторизираните ни сервизи, налични на територията на цялата страна.

В заключение

Ние от AutoBOX сме представители на търговеца за България и ви предлагаме много качествени и достъпни възможности! Повярвайте на офертите на AutoBOX! Освен предложенията ни за летни гуми обърнете внимание на: различните ни видове зимни гуми; акумулатори; автобомилни масла; антифириз; греси и течности; добавки; чистачки; автолампи; аксесоари и други.

летни гуми 5 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 6 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 7 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 8 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 9 Най-добрите
летни гуми

Всичко за летните гуми – Autobox
Летни гуми BlueTech
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2
Летни гуми Syron – главни плюсове
Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми SYRON Race 1 Plus
Летните гуми Cross 1 Plus
Летни гуми Maxxis
Ние от АutoBOX сме тук за Вас
В заключение